PRIVAT

Vi har lang erfaring i samtaler med alle typer

                              mennesker og varierende typer utfordringer.

"

samtale_partner_saxlund_sunnledelse

Trenger du noen å lufte dine ideer og utfordringer med? Gjør som mange andre, bruk en profesjonell samtalepartner for å nå dine mål eller bare for å sette av tid til deg selv og ditt liv.

Å leve i relasjoner er en mulighet for utvikling, men samtidig en arena for sårbarhet og smerte. Det er normalt å ha utfordringer når man lever sammen. Ønske om å få hjelp er en god start mot å finne sammen igjen.

gestalt_humanistisk_sunnledelse_tjeneste

​Gestaltterapien er opptatt av hele mennesket. Vår filosofi er at vi her og nå (i møte mellom klient og terapeut) kan endre på fastlåste tanke- og opplevelsesmønstre. 

I mitt liv har jeg ikke så mange å snakke med. Det er godt å ta med hele meg og få noen timer med Anne Marie. Hun får meg til å føle meg verdifull og til og med litt smart. Det er en varme som hun gir sammen med en forståelse, tålmodighet og erfaring som jeg liker så godt. Takk AM.

KVINNE 38 ÅR

Ring oss på +47 913 44 317

Vi ønsker å høre fra nettopp deg, og vi står klare til å ta imot din henvendelse. Ring oss i dag for en uforpliktende dialog.

kundeomtaler fra private klienter og par:

Å leve sammen som ektefeller kan by på mange utfordringer. Vi har levd sammen lenge og opplevde en krise da barna flyttet ut. Da var Anne Marie rette damen å møte. Hun har klart å få oss til å bearbeide mange ting og særlig lære oss hvordan vi kan snakke sammen slik at det blir godt for begge to.

KVINNE 37 ÅR OG MANN 38 ÅR

Vi kontaktet Anne Marie etter anbefaling fra noen vi kjenner. Ekteskapet vårt var dårlig og vi var i beit av gode verktøy. Hun har jobbet med oss i 1 år og vi er veldig takknemlige. Hun har lært oss hvordan vi skal snakke sammen og særlig hvordan vi må snakke for oss selv. Det var slitsomt i begynnelsen – å måtte lære så mye nytt om å snakke sammen, men det var det som måtte til. Nå opplever vi en ny vår og anbefaler alle å bruke henne.

KVINNE 47 ÅR OG MANN 46 ÅR

Jeg fikk en time hos Anne Marie en gang jeg var i skikkelig trøbbel. Hun fant ut av hva vi måtte gjøre. Etter det har jeg gått regelmessig til henne i mange år. Hun gir meg trygghet og forståelse, forstår bedre hva som skjer med meg når jeg har vært innom hennes kontor.

MANN 48 ÅR

Min mann og jeg hadde vært gift i 4 år da vi oppdaget at vi kjedet oss i sammen. Anne Marie har hjulpet oss til å utvikle vårt forhold slik at vi har funnet mye spennende hos hverandre.

KVINNE 29 ÅR OG MANN 34 ÅR

I mitt liv har jeg ikke så mange å snakke med. Det er godt å ta med hele meg og få noen timer med Anne Marie. Hun får meg til å føle meg verdifull og til og med litt smart. Det er en varme som hun gir sammen med en forståelse, tålmodighet og erfaring som jeg liker så godt. Takk AM.

KVINNE 38 ÅR

Jeg lever et travelt liv med mange baller i luften. Når jeg blir for stressa vet jeg at jeg trenger litt ”Anne Marie påfyll”. Hva gjør hun egentlig? Det virker i hvert fall hver gang. Hun ble anbefalt av en god venn.

MANN 36 ÅR

Jeg har brukt Anne Marie som min private coach i mange år. Dette unner jeg meg jevnlig. Gleder meg alltid til våre samtaler og får alltid god hjelp til å sortere, se hele situasjonen bedre og ikke minst få noen gode innspill. Mannen min sier jeg har blitt en bedre kone.

KVINNE 52 ÅR

Anne Marie er god å ha hun. Jeg ringer henne når det røyner på. Hun finner alltid plass til meg innen kort tid. Det er noe med hennes evne til å lytte og alltid finne det positive som jeg tror jeg liker aller best. Jeg hadde gått hver uke om jeg hadde hatt råd.

kvinne 24 ÅR
  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook
  • Linkedin - Grå Circle

All rights reserved © 2020 Sunn Ledelse. 

Design and development by Vida Emilie Werner