top of page

GESTALTTERAPI

gestalt_humanistisk_sunnledelse_tjeneste

Hva er gestaltterapi ?

  • Gestaltterapi er en psykoterapeutisk retning innen humanistisk psykologi som er basert på eksistensiell og fenomenologisk filosofi.

  • Gestaltterapien er opptatt av HELE mennesket – tanker, følelser og kropp, og hvordan de forskjellige delene er i samspill og påvirker helheten.

  • Vår filosofi er bl.a. at vi her og nå (i møte mellom klient og terapeut) kan endre på f. eks fastlåste tanke- og opplevelsesmønstre.

  • Gestaltterapien har utviklet metoder for å bevisstgjøre mennesker på egne følelser, reaksjoner og handlinger slik at de tydeligere kan se seg selv og sine valg.

  • Gestaltterapi er en retning som har spredning over hele verden, og er idag en av de mest utbredte psykoterapeutiske retninger I Europa. Gestalt har også fått en solid forankring innen næringsliv, ledelse, rådgivning og opplæring.

Hvem går i gestaltterapi?

Gestaltterapi er godt egnet for enkeltpersoner, par, grupper, familier, bedrifter og organisasjoner som ønsker endring og utvikling.

 

Terapeuten 

Anne Marie Saxlund har godkjenning som gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Dvs at hun er godkjent som terapeut for gestaltterapistudenter, medlem av Norsk Gestaltterapiforening, og er således underlagt foreningens etiske regler. Retningslinjene krever at medlemmene går jevnlig i veiledning. Den 4-årige utdanningen innfrir kravene som stilles for å oppnå European Certificate of Psychoterapy, ECP.

Jeg fikk en time hos Anne Marie en gang jeg var i skikkelig trøbbel. Hun fant ut av hva vi måtte gjøre. Etter det har jeg gått regelmessig til henne i mange år. Hun gir meg trygghet og forståelse, forstår bedre hva som skjer med meg når jeg har vært innom hennes kontor.

Ring oss på +47 913 44 317

Vi ønsker å høre fra nettopp deg, og vi står klare til å ta imot din henvendelse. Ring oss i dag for en uforpliktende dialog.

Gestaltpraktiserende_SunnLedelse.png
gestaltforeningslogo-300x300.png

MANN 48 ÅR

Ønsker du å vite mer om gestaltterapi?

Vi takker alle våre kunder som benytter Sunn Ledelse som samtalepartner. Vi er stolte over den tilliten vi får. 

bottom of page