KUNDEOMTALER

En stor takk til alle som benytter Sunn Ledelse!  Vi ønsker å oppfordre alle våre klienter,

kunder og følgere til å gi oss tilbakemelding på vårt arbeid. 

Legg igjen en anmeldelse på facebook HER, eller send oss din tilbakemelding på annemarie@sunnledelse.no

Noen av våre bedriftskunder:

kundeomtaler fra bedriftskunder:

Jeg gikk på lederkurset for å lære om ledelse generelt, bli bedre på kommunikasjon spesielt, og for å lære teknikker for å hjelpe medarbeidere til å yte bedre og utvikle seg. Og det gjorde jeg! Vi lærte mye om kommunikasjonsteknikker, bevissthet rundt hvordan man sjøl framstår og oppfattes, og å bli tryggere i rollen som leder.

Anders Rikheim

Partner / Senior Consultant, Ecit Services

Veiby Økonomi AS er ett regnskapskontor som har vokst fra 1 til 15 ansatte i løpet av 10 år. I 8 av disse har Anne Marie vært med oss og vært en avgjørende støttespiller i denne vekstfasen. Hun er en god samtalepartner, lytter og kommer med kreative innspill. Hun har utviklet meg som leder og vært en fantastisk coach, som strukturerer tankene og jobber systematisk både med å sette mål og ikke minst følge de opp. Jeg anbefaler Anne Marie på det sterkeste og ser frem til fortsatt godt samarbeide.

PEER VEIBY

Daglig leder, Veiby Økonomi AS

Anne Marie har med sin faglige innsikt og gode væremåte bidratt godt i flere teambuildingsprosesser hos oss. Hun er profesjonell, utforskende og søker aksept fra deltagerne gjennom hele prosessen. Det bidrar til at deltagerne forplikter seg og ønsker å bidra til gode løsninger.

TORILL WILSKOG

HR Partner, Group functions HR, Nordea Bank Norge ASA

Etter å ha tatt dette lederkurset har jeg blitt tryggere på meg selv, noe som har ført til større gjennomslagskraft.

Kurset har gitt meg inspirasjon til å utvikle avdelingen til den beste i selskapet, og jeg føler jeg har fått mange gode verktøy på veien.

Jeg har utviklet bedre relasjoner til mine medarbeidere, både de over og de under meg.

Steinar Dahle

Senior accountant, Ecit Accounting AS

Jeg har jobbet sammen med Anne Marie Saxlund helt siden 2008. Opprinnelig gjaldt det et arbeidsmiljøprosjekt i tidsskriftet Sykepleien som vi trengte hjelp til. Senere har hun hatt kontinuerlige oppdrag med leder-coaching.
Mine erfaringer har vært udelt positive. Samtalene med Saxlund disse årene har bidratt til å spisse min rolle som leder betydelig. Sammen har vi sett på de prosessene og beslutningene som skal til for at jeg skal lykkes med mitt oppdrag som redaktør og leder av en mellomstor virksomhet. Saxlund har hele tiden vært en god lytter, men også en morsom sparringpartner. Hun har tilbudt meg et verdifullt rom for å kunne drøfte nye ideer, og har bidratt med innsiktsfulle råd og varm oppbacking.

BARTH THOLENS

Ansvarlig redaktør Sykepleien, Norsk Sykepleierforbund

Anne Marie Saxlund har gjennom flere år bistått i klinikkens ledere- og medarbeiderutvikling, inkludert coaching i meget vanskelige saker. Anne Marie er utadvendt, kunnskapsrik og har en egen evne til å vinne tillit hos både ledere og medarbeidere. Vi setter meget stor pris på den bistand vi har fått og satser på at vi får anledning til å samarbeide i mange år fremover. Anne Marie kan anbefales på det varmeste!

ANNE-MARIE RØNNING NILSEN

HR-leder, Kreft-, kirurgi- og transplantasjonsklinikken, 

Oslo universitetssykehus HF

Advokatfirmaet Bentzen AS, som ble etablert i 1941 har i 2014 stått overfor organisatoriske utfordringer knyttet til ledelse og veivalg. Anne Marie har vært vår rådgiver i denne prosessen, og hun skal ha den største delen av æren for at firmaet har kommet styrket ut av en meget krevende periode. Vi har opplevd at gjennom de bevisstgjøringsprosesser Anne Marie har introdusert, fungerer vårt kollegium bedre enn noen gang. Jeg anbefaler Anne Marie på det varmeste.

ERLING O R BENTZEN

Daglig leder, Advokatfirmaet Bentzen AS

Vi har i flere år benyttet Anne Marie som foredagsholder. Hun er kunnskapsrik, blid og tillitsvekkende. Hun får folk til å åpne seg og dele erfaringer.

GRO BENGTSON

Leder Norsk helsesekretærforbund

Anne Marie Saxlund har gjennom mange år vært og er veileder for medarbeiderne på Hospice Stabekk. Gruppen består av sykepleiere og hjelpepleiere og møtes hver annen uke. Pasientgruppen på Hospice Stabekk er alvorlig syke, de aller fleste med en kreftsykdom. Pasientene er i alle aldre og noen av de yngre har også småbarn som pårørende. Medarbeiderne kommer tett på pasienten og pårørende og deres sorg og det er viktig å ivareta medarbeidernes psykiske helse. I veiledningsgruppen får medarbeiderne en mulighet for å ta opp temaer og reflektere over hendelser som fører til mestring og læring. Innholdet i veiledningen er det medarbeiderne som selv tar opp og får tilbakemeldinger fra gruppen under dyktig veiledning av Anne Marie. Enkelte ganger får en medarbeider tilbud om en time alene sammen med veileder når temaet ikke er av generell læringsinteresse. Det er viktig å forebygge utbrenthet hos medarbeiderne som har en så krevende arbeidssituasjon. Vi har et veldig stabilt personale og et usedvanlig godt arbeidsmiljø og medarbeiderne setter veldig stor pris på veiledningen med Anne Marie. Jeg er sikker på at dette tiltaket er et viktig bidrag til vårt gode arbeidsmiljø og stor grad av pasienttilfredshet.

SONJA WIENCKE WELDE

Institusjonssjef Hospice Stabekk i Bærum Kommune

Som leder av en støttefunksjon i et stort selskap er det ikke alltid naturlig å diskutere alle utfordringer med kollegaer i samme organisasjon. Jeg opplever at Anne Marie gjennom de 7 årene jeg har kjent henne har støttet meg, utfordret meg til å tenke «større», hjulpet meg med å sortere tanker og dermed prioritere bedre. Jeg har alltid litt ekstra energi når jeg går ut fra et møte med Anne Marie.

CAMILLA EEG SKOGSTAD

HR direktør, Rambøl

kundeomtaler fra private klienter og par:

Å leve sammen som ektefeller kan by på mange utfordringer. Vi har levd sammen lenge og opplevde en krise da barna flyttet ut. Da var Anne Marie rette damen å møte. Hun har klart å få oss til å bearbeide mange ting og særlig lære oss hvordan vi kan snakke sammen slik at det blir godt for begge to.

KVINNE 37 ÅR OG MANN 38 ÅR

Vi kontaktet Anne Marie etter anbefaling fra noen vi kjenner. Ekteskapet vårt var dårlig og vi var i beit av gode verktøy. Hun har jobbet med oss i 1 år og vi er veldig takknemlige. Hun har lært oss hvordan vi skal snakke sammen og særlig hvordan vi må snakke for oss selv. Det var slitsomt i begynnelsen – å måtte lære så mye nytt om å snakke sammen, men det var det som måtte til. Nå opplever vi en ny vår og anbefaler alle å bruke henne.

KVINNE 47 ÅR OG MANN 46 ÅR

Jeg fikk en time hos Anne Marie en gang jeg var i skikkelig trøbbel. Hun fant ut av hva vi måtte gjøre. Etter det har jeg gått regelmessig til henne i mange år. Hun gir meg trygghet og forståelse, forstår bedre hva som skjer med meg når jeg har vært innom hennes kontor.

MANN 48 ÅR

Min mann og jeg hadde vært gift i 4 år da vi oppdaget at vi kjedet oss i sammen. Anne Marie har hjulpet oss til å utvikle vårt forhold slik at vi har funnet mye spennende hos hverandre.

KVINNE 29 ÅR OG MANN 34 ÅR

I mitt liv har jeg ikke så mange å snakke med. Det er godt å ta med hele meg og få noen timer med Anne Marie. Hun får meg til å føle meg verdifull og til og med litt smart. Det er en varme som hun gir sammen med en forståelse, tålmodighet og erfaring som jeg liker så godt. Takk AM.

KVINNE 38 ÅR

Jeg lever et travelt liv med mange baller i luften. Når jeg blir for stressa vet jeg at jeg trenger litt ”Anne Marie påfyll”. Hva gjør hun egentlig? Det virker i hvert fall hver gang. Hun ble anbefalt av en god venn.

MANN 36 ÅR

Jeg har brukt Anne Marie som min private coach i mange år. Dette unner jeg meg jevnlig. Gleder meg alltid til våre samtaler og får alltid god hjelp til å sortere, se hele situasjonen bedre og ikke minst få noen gode innspill. Mannen min sier jeg har blitt en bedre kone.

KVINNE 52 ÅR

Anne Marie er god å ha hun. Jeg ringer henne når det røyner på. Hun finner alltid plass til meg innen kort tid. Det er noe med hennes evne til å lytte og alltid finne det positive som jeg tror jeg liker aller best. Jeg hadde gått hver uke om jeg hadde hatt råd.

kvinne 24 ÅR
  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook
  • Linkedin - Grå Circle

All rights reserved © 2019 Sunn Ledelse. 

Design and development by Vida Emilie Werner