top of page

SAMTALEPARTNER

Ingen tema er for store eller for små for Sunn Ledelse.

samtale_partner_saxlund_sunnledelse

Selvutvikling

Trenger du noen å lufte dine ideer og utfordringer med? Det er godt å få full oppmerksomhet og høre seg selv tenke, få gode innspill og få øye på verdifulle vinklinger du selv ikke ser.

Gjør som mange andre, bruk en profesjonell samtalepartner for å nå dine mål eller bare for å sette av tid til deg selv og ditt liv. Vi har lang erfaring med samtaler med alle typer mennesker og alle typer utfordringer.

Krisehåndtering

Vi har også kunder som benytter oss som “container” for sterke opplevelser og kriser. 

En krise kommer gjerne brått og kan sette i gang store emosjonelle belastninger. Det kan være dødsfall, ulykker, nedbemanninger, brudd i nære relasjoner. Hva er normale reaksjoner? Hvordan best komme seg videre? Hvordan skal man som venn eller pårørende støtte best mulig?

samtale_1-1_coach_sunn_ledelse

Bruk oss som beredskap når det butter

-Vi har lang erfaring med å håndtere mennesker som er i krise og sorg.

Gestaltpraktiserende_SunnLedelse.png
Norsk_Sykepleierforbund_Sunn_Ledelse_Sax
gestaltforeningslogo-300x300.png

I mitt liv har jeg ikke så mange å snakke med. Det er godt å ta med hele meg og få noen timer med Anne Marie. Hun får meg til å føle meg verdifull og til og med litt smart. Det er en varme som hun gir sammen med en forståelse, tålmodighet og erfaring som jeg liker så godt. Takk AM.

KVINNE 38 ÅR

Ring oss på +47 913 44 317

Vi ønsker å høre fra nettopp deg, og vi står klare til å ta imot din henvendelse. Ring oss i dag for en uforpliktende dialog.

Vi takker alle våre kunder som benytter Sunn Ledelse som samtalepartner. Vi er stolte over den tilliten vi får. 

Anne Marie Saxlund er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening. Klikk på knappen under for å lære mer om hva MNGF innebærer.

gestaltforeningslogo-300x300.png
bottom of page