Nettkurs - på under en time

Komprimert og forenklet, med solid kvalitet - bygger på forskning

Nettkurs

Vi har spesialisert oss på å komprimere og forenkle essensen i våre tema kurs.

Våre kurs er nøye sammensatt for å gi deg en nyttig og engasjert  læringsopplevelse, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Vi har strømlinjeformet materialet for å sikre at du får mest mulig ut av kurset på kort tid.

Selv om kurset er forenklet, har vi ikke gått på kompromiss med grundigheten eller innholdets verdi. Vi har fortsatt inkludert nøye utvalgt forskning og teori som støtter kurs innholdet. Dette sikrer at du får tilgang til oppdatert kunnskap og bevisbaserte metoder som er relevante for ditt fagområde.

I tillegg til forskning, har vi også inkludert gode eksempler og case-studier som bidrar til å forankre læringen i konkrete situasjoner. Dette gjør det enklere for deg å forstå og anvende konseptene i praksis.

Vårt mål er å tilby deg effektiv og meningsfull læring som gir deg verktøyene du trenger for å lykkes.

Anne Marie Saxlund er en dedikert,  engasjert og kunnskapsrik kursleder som brenner for å formidle god kvalitet til deltakerene. Hun har en lidenskapelig tilnærming og legger sjelen sin i å sikre deg en meningsfull lærings opplevelse. Anne Marie mottar jevnlig gode tilbakemeldinger. Deltakere har formidlet sin takknemlighet for at kursleder har formidlet komplekst innhold på en enkelt og forståelig måte.

Vi har designet 11 enkeltstående kurs med det beste vi har!

 

Tilbakemelding fra kunde


– Tusen takk for et flott kurs. Virkelig ett av de beste kursene jeg har vært gjennom. Jeg har vært sykemeldt en god stund pga stress, er nå tilbake i redusert stilling. Det du beskrev i dette kurset var meg. Skulle tro at du hadde fulgt meg😊 Det var veldig godt å få forklart hva som gjør at ting blir som de blir. Nå starter jeg hver uke med å gå tilbake i kurset og bruker det som en motivasjon. Virkelig en stor takk for dette kurset, og håper det kommer flere.

Laila T. Bylund
Regnskapsfører

 

Relevante fagartikler

(Visited 243 times, 1 visits today)