top of page
Forretningsmøte

- Sett av tid til å tenke høyt

Våre tjenester er digitale

Siden mars 2020 har vi levert samtlige av våre tjenester digitalt. Dersom du har spørsmål, tanker eller ønsker, inviterer vi deg til å ta kontakt med oss. Sammen finner vi en løsning som passer deg best.

1:1 Samtalen

1-1 samtalen er vår spesialitet! Vi vet at tankene påvirker følelser og handlinger. Å bli klar over hvordan du tenker, dine mønstre og valg –  gir deg større handlingsrom.

 

Det er vist at det som skiller de beste fra de nest beste er mentale ferdigheter. Jagerflypiloter og toppidrettsutøvere har brukt dette i årevis for å øke prestasjoner og presisjonsnivå. Vår erfaring er at systematisk mental trening er helt avgjørende for at god utvikling skal skje. Da tar du gode valg.

Alle påvirkes av omgivelsene, derfor er det nyttig å bevisstgjøres på hva som er egne verdier, og hva som er andres agenda. Gjennom mental trening lærer du enkle teknikker for å styrke din egen kraft og bedre analysere situasjoner du er en del av.

Takk til alle de som regelmessig benytter Sunn Ledelse til coaching! Mange ledere, medarbeidere og privatpersoner er innom våre hyggelige kontorer på Frogner i Oslo. Vi er stolte av å være leverandører av denne tjenesten og verdsetter den tilliten vi har fått.

coaching-1-1-sunn-ledelse-saxlund.jpg

Coaching i et nøtteskall

Coaching er en rådgivningsfri metode som handler om å finne frem til ditt eget potensial. Gjennom spørsmål bevisstgjøres du til å finne dine egne svar. Fellesnevneren for denne tjenesten er at det gir deg en mulighet til å sortere, bevisstgjøre og komprimere det som er viktig for deg. Når vi ser klart sammen – da er det lett å ta valg.

Bruk oss som en profesjonell samtalepartner.
Vi synliggjør ofte det åpenbare. 

Prioriter din egen utvikling - det gir deg større handlingsrom!

Feste tak
På kontoret
Kvinnelig lege
Mann som jobber ved skrivebordet
bottom of page