COACHING

"Mental trening - en grunnpilar i all kommunikasjon"

1-1 samtalen er vår spesialitet! Vi vet at tankene påvirker følelser og handlinger. Å bli klar over hvordan du tenker, dine mønstre og valg –  gir deg større handlingsrom.

 

Det er vist at det som skiller de beste fra de nest beste er mentale ferdigheter. Jagerflypiloter og toppidrettsutøvere har brukt dette i årevis for å øke prestasjoner og presisjonsnivå. Vår erfaring er at systematisk mental trening er helt avgjørende for at god utvikling skal skje. Da tar du gode valg.

Alle påvirkes av omgivelsene, derfor er det nyttig å bevisstgjøres på hva som er egne verdier, og hva som er andres agenda. Gjennom mental trening lærer du enkle teknikker for å styrke din egen kraft og bedre analysere situasjoner du er en del av.

Takk til alle de som regelmessig benytter Sunn Ledelse til coaching! Mange ledere, medarbeidere og privatpersoner er innom våre hyggelige kontorer på Frogner i Oslo. Vi er stolte av å være leverandører av denne tjenesten og verdsetter den tilliten vi har fått.

Coaching i et nøtteskall

Coaching er en rådgivningsfri metode som handler om å finne frem til ditt eget potensial. Gjennom spørsmål bevisstgjøres du til å finne dine egne svar. Fellesnevneren for denne tjenesten er at det gir deg en mulighet til å sortere, bevisstgjøre og komprimere det som er viktig for deg. Når vi ser klart sammen – da er det lett å ta valg.

Bruk oss som en profesjonell samtalepartner.

Vi synliggjør ofte det åpenbare. 

VÆR EFFEKTIV

Sett av tid til å tenke høyt - uansett hvilket yrke du bygger din karriere i!

Ring oss på +47 913 44 317

  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook
  • Linkedin - Grå Circle

All rights reserved © 2021 Sunn Ledelse. 

Design and development by Vida Emilie Werner