Hei, jeg er Anne Saxlund

Jeg kan hjelpe deg å oppnå
sunn ledelse og en bedre
arbeidshverdag

Hva vi gjør

Sunn Ledelse tilbyr profesjonelle tjenester for privat og offentlig sektor. Nå også med 11 komprimerte nettkurs. SE HER

Bedriften ble etablert i 2004, og har i over 20 år opparbeidet erfaring innen ledelse- og organisasjonsutvikling.

Vår grunnleggende bedriftsfilosofi kommer fra humanistisk psykologi. Denne baserer seg på eksistensiell og fenomenologisk tenkning. I tillegg er Sunn Ledelse godt forankret i ledelse- og organisasjonsteori.

Vi jobber med interne prosesser innen kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner. Spesialfeltet er lederutvikling i kombinasjon med 1-1 samtaler.

Konflikthåndtering, teamutvikling samt stressmestring er typiske områder vi bistår med.

I tillegg tilbyr vi coachingprogram for ledere. 

Våre ansatte

1:1 samtalen

Bruk oss som en profesjonell
samtalepartner. Vi synliggjør ofte det
åpenbare. Vær effektiv – sett av tid til å
tenkte høyt.

Resultater

Spør oss gjerne om referanser

Anne Marie Saxlund

Eier og daglig leder

Utdannet psykoterapeut, gruppeveileder og kreftsykepleier. Videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering. Har 20 års konsulenterfaring, hvor lederutvikling og konfliktløsning har vært fokusområder.

E-post: annemarie@sunnledelse.no
Telefon: 913 44 317

Vida Emilie Werner

Kommunikasjonsrådgiver

Utdannet kreatør og medieviter. Bistår kommunikasjonsfaglig i prosjekter, design, markedsføring, innholdsproduksjon, web og teknisk bistand.

Historien

Anne Marie Saxlund er utdannet gestalt psykoterapeut, gruppeveileder og kreftsykepleier, og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering. 

Hun var med å etablere og lede kreftpoliklinikken på Bærum Sykehus (nå Kreftavdelingen), og har snart 20 års konsulenterfaring, hvor lederutvikling og konfliktløsning har vært fokusområder. 

Med en gründer i magen fikk hun tidlig lyst til å starte for seg selv. Hvordan gikk det til?

Tillit fikk ballen til å rulle

Da hun fikk ideen om å starte sin egen virksomhet, satt hun i en middag hos venner. «Den kompetansen du har om kommunikasjon – den trenger vi i næringslivet», sa en av dem.

Da fikk gründeren i magen ben å stå på. Året var 2004 og søknad til Brønnøysundregisteret ble sendt. Det tok så 500 “kalde” telefoner til lokale og regionale bedrifter, før hun fikk sine fem første kunder. Det føltes stort å invitere disse hjem til samtaler ved kjøkkenbordet.

Den aller første var en leder i en middels stor bedrift på Østlandet. Han fortalte om sine utfordringer med å være leder; «Det er ensomt. Jeg trenger noen å sparre med, og det har jeg fått nå».

Lederen anbefalte tjenesten hos Sunn Ledelse videre. Ballen var begynt å rulle.

Bratt læringskurve

På første foredrag skulle hun snakke for en samling med et nytt firma på et hotell. Manuset lå glemt igjen hjemme. Da startet læringen.

Anne Marie fikk kontrakter med det offentlige, som hadde behov for veiledning av helsepersonell som jobber med alvorlig syke og døende pasienter. Hun ble anbefalt videre av leger.

I tillegg fikk hun i løpet av de to første årene tillit hos flere ledere hun ringte til. De ønsket leder-coaching og støtte, og med tiden ble Anne Marie invitert til å holde samlinger for andre bedrifter.

Orakelet i delfi

Flere ting var utfordrende i denne tiden. Et konkret element var prissetting. Hun lærte å innhente tips fra kollegaer i samme bransje. – “I starten hadde jeg fulle dager og helger med å lese meg opp og «kunne alt» kundene trengte hjelp med. Etter hvert skjønte jeg at jeg selger tillit, ikke «orakelet i delfi».

Med en visjon om at kommunikasjon er nøkkelen til alt, løsnet det. Anne Marie lærte fort at å få nye oppdrag ikke var så vanskelig som å få nye kunder, og på den måten utviklet Sunn Ledelse seg til den virksomheten den er i dag.

Anne Marie har drevet praksis fra eget kontor på Frogner i Oslo de siste 17 årene, og i 2019 fikk hun sine første ansatte. Siden den gang har hun flyttet kontorer, og stod sterkt gjennom korona-pandemien.

Sunn Ledelse i dag

I dag er Anne Marie spesielt opptatt av å styrke lederes relasjonelle kompetanse. Hun har drevet kommunikasjonstrening i mange bedrifter og fungerer som mentor i offentlig og privat sektor. Hun har utviklet flere kursprogrammer innenfor kommunikasjon som gjennomføres regelmessig digitalt og fysisk. Hun har egen praksis i Oslo hvor hun tar imot klienter, par og grupper. I tillegg har hun vært engasjert som faglig veileder for helsepersonell i 17 år. Anne Marie er helt enkelt glødende interessert i forbindelsen mellom kommunikasjon og mellommenneskelige reaksjoner.

(Visited 720 times, 1 visits today)