Ring oss på +47 913 44 317

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! Vi besvarer telefonen mandag til fredag mellom klokka 08:00-16:00

Med en bred bakgrunn innen gestalt og organisasjonsutvikling, kan vi gi deg de verktøy og teknikker du trenger.

Hvem er sunn ledelse?

Sunn Ledelse tilbyr profesjonelle tjenester for privat og offentlig sektor. Bedriften ble grunnlagt i 2004, og har i over 15 år opparbeidet erfaring innen ledelse- og organisasjonsutvikling. 

 

Vår grunnleggende bedriftsfilosofi kommer fra humanistisk psykologi. Denne baserer seg på eksistensiell og fenomenologisk tenkning. I tillegg er Sunn Ledelse godt forankret i ledelse- og organisasjonsteori.

 

Vi jobber med interne prosesser innen kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner. Spesialfeltet er 1-1 samtaler og lederutvikling, men også private utfordringer og parterapi. Videre gjør vi konflikthåndtering, stressmestring og teamutvikling. Mentoring og coaching, veiledning for helsepersonell, kurs og foredrag! 

Vi erfarer daglig gjennom oppmerksomt nærvær, at vi sammen synliggjør det som

er vesentlig for oss. Gjennom mentale ferdigheter trenes vi i å være tilstede og fokusert i avgjørende øyeblikk. Da tar vi gode valg!

 

Å utnytte de mentale ressursene best mulig, gir tilgang til et bredere beslutningsgrunnlag. Å komprimere det som er kjernen, det som betyr noe, er Sunn Ledelse sin spesialitet. Dette oppnås gjennom gode dialoger med den enkelte, paret, gruppen eller organisasjonen. Med pedagogiske verktøy blir våre kunder vist vei til sunn ledelse av sitt eget liv, eller sunn ledelse av andre.

Med utdanningsbakgrunn innen gestalt, har Sunn Ledelse et fullkomment fokus på kunden og deres utfordringer. Gestalt tar utgangspunkt i å fokusere på den relasjonen du har til dine omgivelser. Hva blir du oppmerksom på? Er det samsvar mellom de intensjoner du har og den effekt du oppnår? Vi hjelper deg å tydeliggjøre den faktiske situasjonen du opplever – se den bedre. Vi erfarer at dette har stor effekt på motivasjon og grunnleggende forståelse av egen utvikling.

Ingen problemer, tanker eller utfordringer er verken for store eller små for oss! 

  • Instagram - Grå Circle
  • Facebook
  • Linkedin - Grå Circle

All rights reserved © 2020 Sunn Ledelse. 

Design and development by Vida Emilie Werner