top of page
Norsk_Sykepleierforbund_Sunn_Ledelse_Sax
Medlem av

OM OSS

Med en bred bakgrunn innen gestalt og organisasjonsutvikling, kan vi gi deg de verktøy og teknikker du trenger for å sikre bedriftens fremtid.

Med en bred bakgrunn innen gestalt og organisasjonsutvikling, kan vi gi deg de verktøy og teknikker du trenger for å sikre bedriftens viktigste ressurs;

- de ansatte.

HVEM ER VI?

Sunn Ledelse ble grunnlagt i 2004, og har en filosofi fra humanistisk psykologi. Denne baserer seg på eksistensiell og fenomenologisk tenkning. I tillegg er Sunn Ledelse godt forankret i ledelse- og organisasjonsteori. 

Vi erfarer daglig gjennom oppmerksomt nærvær, at vi sammen synliggjør det som

er vesentlig for oss. Gjennom mentale ferdigheter trenes vi i å være tilstede og fokusert i avgjørende øyeblikk. Da tar vi gode valg! Å utnytte de mentale ressursene best mulig, gir tilgang til et bredere beslutningsgrunnlag. Å komprimere det som er kjernen, det som betyr noe, er Sunn Ledelse sin spesialitet. Dette oppnås gjennom gode dialoger med den enkelte, paret, gruppen eller organisasjonen. Med pedagogiske verktøy blir våre kunder vist vei til sunn ledelse av sitt eget liv, eller sunn ledelse av andre.

Med utdanningsbakgrunn innen gestalt, har Sunn Ledelse et fullkomment fokus på kunden og deres utfordringer. Gestalt tar utgangspunkt i å fokusere på den relasjonen du har til dine omgivelser. Hva blir du oppmerksom på? Er det samsvar mellom de intensjoner du har og den effekt du oppnår? Vi hjelper deg å tydeliggjøre den faktiske situasjonen du opplever – se den bedre. Vi erfarer at dette har stor effekt på motivasjon og grunnleggende forståelse av egen utvikling.

Ingen problemer, tanker eller utfordringer er verken for store eller små for oss! 

Ring oss på +47 913 44 317

Vi ønsker å høre fra nettopp deg, og vi står klare til å ta imot din henvendelse. Ring oss i dag for en uforpliktende dialog.

Norsk_Sykepleierforbund_Sunn_Ledelse_Sax
gestaltforeningslogo-300x300.png
Gestaltpraktiserende_SunnLedelse.png

Kontakt om det vesentlige

"

gestaltforeningslogo-300x300.png
Gestaltpraktiserende_SunnLedelse.png
bottom of page