Om oss-sunnledelse-ansatte.jpg

Sunn Prat er vår serie med nettkurs innenfor personlig utvikling. 

  • Hvert kurs er mellom 40-55 minutter.

  • Kursleder tar deg gjennom temaene og gir appellerende eksempler.

  • Stoffet bygger på forskning og 20 års erfaring fra organisasjonsutvikling.

  • Stoffet er satt sammen på en engasjert og lettfattelig måte.

  • Konkrete verktøy og tips blir tilgjengelige for deg umiddelbart.

Sunn Prat Nettkurs 

10 kurs å velge i for deg som liker å
effektivisere din utvikling.

pexels-photo-7674989.jpeg
kritikk-sunn-ledelse-saxlund.jpg

Den vanskelige samtalen 

 

Noen ganger må du ta en vanskelig samtale med noen. Du ønsker å gjøre to ting samtidig, både si fra om noe og beholde den gode stemningen. Kanskje handler den om et tema du gruer deg for å ta opp, korreksjon eller kritikk. Kanskje treffer den deg på et personlig plan. Kjenner du på risikoen for å ikke få det til?  

 


Forebygging av konflikter
 

Visste du at 80 prosent av konflikter eskalerer om de ikke håndteres med en gang? Konflikter skjer – og de skaper ofte negative ringvirkninger. Å forebygge konflikter sånn at de ikke vokser seg store, er mye enklere enn å løse tunge konflikter i etterkant. Kurset gir deg gode modeller for gjenkjennelse, verktøy som bygger god kommunikasjonskultur og trener ditt nettverk i å ta flere perspektiv. 

 

 

 

 


Hersketeknikker

 

Vi blir alle utsatt for hersketeknikk. Hvordan reagerer du?På arbeidsplassen, som i vennegjengen, forekommer hersketeknikker. Det skjer i sosiale medier, på skolen, i møter og hjemme. Å lære mer om hersketeknikker kan gjøre oss bedre rustet til å kjenne dem igjen, og å forstå dynamikken i hva som skjer. Kurset gir en innføring i de 5 vanligste hersketeknikkene, og måter du kan håndtere de på!


 

 

 


Konflikthåndtering

 

80% av konflikter eskalerer om de ikke ryddes opp i. Det skjer. Hva nå?

Opplever man mye konflikter, er det mye å hente på å styrke kommunikasjonen. Hovedårsaken til konflikter er dårlig kommunikasjon og at utfordringer ikke blir tatt tak i. Kurset er praktisk rettet og gir en innføring i hvordan tilrettelegge for konstruktiv konflikthåndtering med bruk av konkrete metoder og tips. 
 

Kontakt oss direkte for bestilling av kurs!

annemarie@sunnledelse.no